Sarah Vaughan

Sarah Vaughan er forfatter av fem romaner, blant dem den internasjonale bestselgeren Etter skandalen. Netflix’ miniserie basert på boken lå lenge øverst på seerlisten. Sarah Vaughan er tidligere journalist og studerte engelsk ved Oxford. Etter studiene gikk hun i lære hos nyhetsbyrået Press Association, og arbeidet deretter som nyhetsreporter og politisk korrespondent for The Guardian i elleve år. Etter hun fikk sitt andre barn, gikk hun over til å frilanse, samtidig som hun begynte å skrive skjønnlitteratur.

Etter to underholdningsromaner fulgte den psykologiske spenningsromanen Etter skandalen, et nervepirrende rettssalsdrama. Boken ble umiddelbart en internasjonal suksess og staket ut en ny kurs for henne. Etter skandalen er utgitt i 24 land, lå i lang tid på Sunday Times’ bestselgerliste og ble kåret til en av de beste spenningsromanene det siste tiåret av Judy & Richards bokklubb.

I april 2022 ble Etter skandalen lansert som en miniserie på Netflix, skrevet av David E. Kelley og Melissa James Gibson, med Sienna Miller, Michelle Dockery og Rupert Friend i hovedrollene. Serien strømmes i flere land og er en stor suksess. Flere av romanene hennes planlegges for tv og film.

Facebook: Sarah Vaughan Author

Twitter: @SVaughanAuthor

Sarah Vaughan Høyoppløst bilde

Foto: Philip Mynott

Utgivelser