Ønsker du å vurdere et læreverk?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler, både digitale og analoge. På våre nettsider finner du du digitale vurderingseksemplarer av svært mange av våre bøker. Klikk deg fram til ditt fag og trinn og bla i boka – helt gratis og uten innlogging.
 

Finn ut mer

Element

Filmer og presentasjoner

I Fagtid finner du alt du trenger for å vurdere våre nye analoge og digitale læremidler til Kunnskapsløftet 2020. Forfattere og redaktører presenterer sine læreverk og gir deg nyttige tips. Du finner også en rekke inspirerende kurs og seminar.

Se filmer

TRY IT

Bli kjent med Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Læringsmiljøet har rikt innhold og fleksibel funksjonalitet som sikrer god læring fra første til siste skoleår.

Finn ut mer

LæReverk Digital 5@2X

Tips til ressurser i Skolestudio:

Sámi álbmotbeaivi / Samenes nasjonaldag

Samefolkets dag 6. februar

Samenes nasjonaldag er også kalt samefolkets dag, og er en felles feiring for samer i Finland, Norge, Russland og Sverige. Her finner du en samling med ressurser til 1. og 2. trinn fra Salto og Refleks i Skolestudio som du kan bruke for å jobbe med temaet samisk og samenes nasjonaldag.

Gå til ressurser for barnetrinnet i Skolestudio

Samisk nasjonaldrakt

Tverrfaglig opplegg: Er jeg en god nok same?

Fra dokumentarserien "Agnete bruker stemmen"

Hvordan er det å være samisk og norsk på samme tid? Kan man finne tilbake til den samiske identiteten sin og det samiske språket hvis dette har ligget i dvale siden barndommen eller ungdomsårene? I dette undervisningsopplegget følger vi Agnete Saba som ønsker å finne tilbake til sin samiske identitet.

Gå til ressurser for ungdomstrinnet i Skolestudio

Samisk flagg

Digitale kurs og opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere nye læremidler. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer det nye innholdet. Det er også opptak fra webinarer og innhold som kan benyttes i fellestiden til skolen. 

Gå til Gyldendal Fagtid 


Gyldendal Undervisning har i dag et rikt og dekkende innhold i fagene matematikk, norsk, engelsk, naturfag og samfunnsfag på trinn 1–10, både i form av lærebøker og digitale læremidler i Skolestudio. Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Til skolestart 2021 vil også KRLE, praktisk-estetiske fag og fremmedspråk finne sin plass i Skolestudio, enten som egne fag på ungdomstrinnet eller gjennom Salaby på barnetrinnet.

Velg ønsket fagområde/læreverk nedenfor og les mer om læreverkets trykte og digitale læremidler eller se fullstendig utgivelsesplan her.

Skolestudio Basis 

Nå tilbyr vi alle våre Fagrom, Gyldendals Skolebibliotek og Salaby for barnetrinnet, i en pakke til en sterkt rabattert pris. Pakkene heter Skolestudio Basis. I en lisens vil du da få heldekkende innhold til alle kompetansemål, og dermed erstatte behovet for papirbok.

Barneskole

Ungdomsskole

Nyheter fra Gyldendal Undervisning

Les mer