Gyldendal Undervisning har i dag et rikt og dekkende innhold i fagene matematikk, norsk, engelsk, naturfag og samfunnsfag på trinn 1–10, både i form av lærebøker og digitale læremidler i Skolestudio. Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020. Til skolestart 2021 vil også KRLE, praktisk-estetiske fag og fremmedspråk finne sin plass i Skolestudio, enten som egne fag på ungdomstrinnet eller gjennom Salaby på barnetrinnet.

Velg ønsket fagområde/læreverk nedenfor og les mer om læreverkets trykte og digitale læremidler eller se fullstendig utgivelsesplan her.

Skolestudio Basis 

Nå tilbyr vi alle våre Fagrom, Gyldendals Skolebibliotek og Salaby for barnetrinnet, i en pakke til en sterkt rabattert pris. Pakkene heter Skolestudio Basis. I en lisens vil du da få heldekkende innhold til alle kompetansemål, og dermed erstatte behovet for papirbok.

Barneskole

Ungdomsskole

Digitale kurs og opptak fra webinar

Gyldendal Fagtid er vår videokanal, der du finner det du trenger for å vurdere nye læremidler. Forfattere og redaktører viser og demonstrerer det nye innholdet. Det er også opptak fra webinarer og innhold som kan benyttes i fellestiden til skolen. 

Gå til Gyldendal Fagtid 

Tips til vurdering av læreverk

Fagfornyelsen betyr nytt læringsinnhold skolene. Men hvilke læreverk skal lærere, skoleledere og skoleeiere velge? Og hva er best; papir eller digitalt? Her er noen tips som kan gjøre vurderingsarbeidet litt enklere.

Finn ut mer

Vurdering Lareverk

Ønsker du å vurdere et læreverk?

Her kan du bestille et vurderingseksemplar av våre læreverk, samt bla i lærebøkene digitalt.
 

Bestill vurderingseksemplar

Nyheter Gyldendal GRS

Digitalt skolebesøk for din skole?

Ønsker din skole eller kommune et digitalt skolebesøk i forbindelse med Gyldendals nye utgivelser til Fagfornyelsen? Vi kan skreddersy et tilbud – enten det gjelder skolebesøk, kurs eller spørsmål om læremidler.

Kontakt oss her

TRY IT

Nyheter fra Gyldendal Undervisning

Les mer