Kontekst 8-10, Tekster, Skolestudio Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205543386

Kontekst 8-10, Tekster, Skolestudio

Norsk for ungdomstrinnet

Kontekst 8-10 Tekster er en del av Skolestudio, vårt nye digitale læringsmiljø utviklet til Kunnskapsløftet 2020.  
Pris 185,00*
Prøv gratis
*Prisene er eksklusiv mva.

Kontekst 8–10 Tekster i Skolestudio er en digital versjon av Kontekst Tekster 5. Innholdet baserer seg på samme manus som i boka, men er transformert og tilpasset det digitale formatet. Her finnes et stort utvalg tekster i ulike sjangre og fra ulike tidsepoker. Fra eldre klassiske tekster til samtidstekster. I tillegg til samtlige tekster fra Kontekst Tekster 5, er det hentet en rekke tekster fra læreverkets tidligere tekstsamlinger Kontekst Tekster 1, 2 og 3 og Nye Kontekst Tekster 4. Hver tekst har også et forfatterportrett og ulike typer oppgaver. Tekstene er lest inn av skuespillere og andre profesjonelle innlesere.

Kontekst 8-10 Tekster passer godt sammen med Kontekst 8-10 Fagrom.

I tillegg til tekster, forfatterportrett og oppgaver, finnes filmer til enkelte tekster, en oversikt over alle tekstene og en kort informasjon om strukturen i tekstsamlingen.

I Skolestudio har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris