Mat og helse 8-10, Fagrom, Skolestudio Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
1. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205548923

Mat og helse 8-10, Fagrom, Skolestudio

Mat og helse for ungdomstrinnet

Mat og helse 8-10 Fagrom er en del av Skolestudio, vårt nye digitale læringsmiljø utviklet til Kunnskapsløftet 2020.
Pris 62,00*
Prøv gratis
*Prisene er eksklusiv mva.

Mat og helse 8-10 Fagrom er et helt nyutviklet heldigitalt læreverk utviklet til læreplanene fra 2020. Fagrommet tilbyr nyttige ressurser og funksjonalitet som gjør at lærere og elever har en felles plattform i arbeidet med faget.

I fagrommet finner elevene innhold til disse temaene: kosthold og helse, matvaregruppene, energi og næringsinnhold, å sette sammen måltider, matsvinn og bærekraft og helseinformasjon og reklame. I tillegg finner de en rekke instruksjonsfilmer som tar for seg sentrale matlagingsteknikker og redskaper. Gjennom arbeidet med mat og helse skal elevene oppleve gleden ved å lære om mat og gleden av å utforske og samarbeide. Forfattere av faginnholdet er Agnes Brønstad, Nora Frydendal Hoem og Marit Volden. Filmene er produsert i samarbeid med Mathias Spieler i Flying Culinary Circus.

I fagrommet har du full fleksibilitet i sammensetningen av innholdet. Som lærer kan du selv redigere og endre innholdspakkene, og på den måten hele tiden kunne tilpasse innholdet til den enkelte elev og gruppe. Du kan legge til ditt eget innhold fra eksterne ressurser, eller hente innhold fra andre fag og slik legge til rette for tverrfaglig arbeid. Som lærer får du også innsikt i elevens arbeid og utvikling.

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris