Aftenposten Junior skole Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
1. utgave
Norsk, bokmål og nynorsk
ISBN/EAN: 9788205579842

Aftenposten Junior skole

Dagsaktuelt nyhetsstoff for barn og unge

Aftenposten Junior skole er en digital nyhetstjeneste for barn og unge.   
Pris 1,00*
*Prisene er eksklusiv mva.

Akkurat nå får du lisens på Aftenposten Junior skole til kun kr 1,00 per elev for hele skoleåret 2022/23 (ordinær pris kr 129,00). Prisen forutsetter kjøp av minst 10 lisenser. Ta kontakt med oss for å bestille. 

Innholdet er spesielt utviklet for elever i grunnskolen og gjør det lettere for lærere å bruke nyheter i undervisningen. 

På Aftenposten Junior skole finner du det aller meste av innholdet fra den prisbelønnede papiravisen Aftenposten Junior, i tillegg til mye annet. Aftenposten Junior skole følger nyhetsbildet tett og publiserer daglig innhold om det viktigste som skjer her og nå. I tillegg får du tilgang til quizer, podkaster og undervisningsopplegg.  

Det aller meste av innholdet på Aftenposten Junior skole er tilgjengelig på nynorsk, og utvalgte tekster oversettes til engelsk og ukrainsk. Fonter, skriftstørrelser og kontraster er utformet i samarbeid med Statped, slik at tjenesten også kan brukes av barn med lesevansker. Det er også mulig å få teksten på de fleste av artiklene opplest og få lyden på podkaster transkribert. 

Produktet finnes i følgende utgaver
Pris