01. april | Oslo Kongressenter Folkets Hus AS, Youngs gate 21, 0181 Oslo Vis i kart

AVLYST: Fagfornyelsen i praksis – Matematikk 1–7

Inspirasjonsdag i matematikk med Multi

Er du nysgjerrig på hvordan de nye læreplanene vil påvirke matematikkfaget? Lurer du på hva som egentlig menes med dybdelæring? Trenger du inspirasjon til nye metoder? 

På vårens kurs med Gyldendal møter du menneskene bak matematikklæreverket Multi. Du får inspirasjon og ny kunnskap, og du kan dele erfaringer med andre matematikklærere i en hyggelig setting.  

Det vil være fokus på endringene i læreplanen med vekt på dybdelæring, utforsking og problemløsing, kommunikasjon og samarbeid. Vi ser på aktiviteter som synliggjør sammenhenger i faget, oppgaver som oppfordrer til utforsking og gir konkrete tips til hvordan kommunikasjon og samarbeid kan prege undervisningen.  

Vi gleder oss til å gi deg smakebiter fra 3. utgave av Multi og fortelle om de endringene og forbedringene som er gjort. Du vil også få en sniktitt inn i Skolestudio, Gyldendals nye digitale læringsmiljø. Her vil du finne Multi i digital utgave, samt de populære verktøyene Multi Smart Øving og Smart Vurdering. Kurset er delt i 1.-4. trinn og 5.-7. trinn. Du velger hvilken del du vil følge når du melder deg på.

 Vi gleder oss til å se deg! 

Kursholdere

Bjørnar Alseth er lærebokforfatter på heltid og en av forfatterne på Multi. Han har tidligere arbeidet med utvikling av nasjonale kartleggingsprøver i matematikk ved UiO og var leder for læreplangruppa i matematikk til Kunnskapsløftet 2006. Han har doktorgrad i barns læring av matematikk.

Ann-Christin Arnås er matematikklærer på barnetrinnet ved Ridabu skole, i tillegg til å være redaksjonell medarbeider i Gyldendal Undervisning og forfatter på Multi. Hun har tidligere vært tilknyttet Nasjonalt senter for matematikk i opplæringen ved NTNU i Trondheim som ressursperson og er en erfaren kursholder. 

Program

1.-4. trinn / 5.-7. trinn
11.00
Lurer du på noe om Multi Smart Øving? Fra kl 11 er vi til stede for å svare på spørsmål.
11.30
Lunsj og registrering
12.30
Faglig program v/ forfatterne av Multi
16.00
Vel hjem!

Praktiske opplysninger

Sted: Oslo Kongressenter Folkets Hus AS, Youngs gate 21, 0181 Oslo Vis i kart
Påmeldingsfrist: 17. mars
Dato: 01. april kl. 09:30
Pris: Gratis