14. mai | Gyldendalhuset

AVLYST: Gyldendals samfunnsfagkveld

Er du lærer i samfunnskunnskap og nysgjerrig på hva som kommer av nye læremidler til fagfornyelsen? Da er du velkommen til Gyldendals samfunnsfagkveld på Gyldendalhuset i Oslo.

Dette blir en spennende og morsom kveld med interessante programposter, blant annet vil du få møte filmskaper Sara Johnsen, manusforfatter på den kritikerroste tv-serien 22. juli, det blir presentasjon av vårt nye læreverk i samfunnskunnskap, Pilot, nyttige tips til undervisningen, og mye mer. Alle som deltar på kurs vil få et vurderingseksemplar av boka og det blir god servering gjennom kvelden, inkludert middag. Utfyllende program og mer info kommer fortløpende!

Ønsker du besøk av oss på din skole før 14. mai?

Vi besøker gjerne skolen din for å gi deg en innføring i Pilot. Eller ønsker du at vi holder samfunnsfagtimen din? Vi kan spesielt anbefale undervisningsopplegget «Pilot Personas». Dette er et opplegg der elevene skal være en annen person i to timer, mene som den personen ville ment, og ta valg (politisk og ideologisk) som de mener denne personen ville tatt. «Pilot Personas» tar for seg mange temaer i faget og sier også noe om hva faget samfunnskunnskap er.

Praktiske opplysninger

Sted: Gyldendalhuset
Dato: 14. mai kl. 13:30
Pris: GRATIS