Fagkurs i matematikk for 1.–7. trinn
07. november | Sehestedsgate 4, 0164 Oslo

Fagkurs i matematikk for 1.–7. trinn

Multi inviterer matematikklærere til fagkurs på Gyldendalhuset 7. november. Kurset egner seg godt for lærere som bruker Multi i undervisningen og som ønsker å lære mer om hvordan man kan utnytte mulighetene som ligger i læreverket, både i de digitale og de analoge komponentene, med særlig fokus på samtale, dybdelæring og tilpasset opplæring. 

Kursholdere

Bjørnar Alseth er lærebokforfatter på heltid. Han har tidligere arbeidet med utvikling av nasjonale kartleggingsprøver i matematikk ved UiO og har doktorgrad i barns læring av matematikk, og var leder for læreplangruppa i matematikk til Kunnskapsløftet 2006.

Ann-Christin Arnås er matematikklærer på barnetrinnet ved Ridabu skole i Hamar, i tillegg til å være redaksjonell medarbeider i Gyldendal Undervisning og medforfatter på Multi på 1.-3. trinn. 

Program

12.00–12.45
Registrering og lunsj
12.45–14.15
Samtale og dybdelæring
v/Bjørnar Alseth
Foredraget handler om hvordan du kan legge til rette for dybdelæring gjennom klasseromssamtaler med utgangspunkt i utfordringer og åpne oppgaver. Bjørnar viser hvordan undervisningen kan tilpasses den enkelte og gir konkrete eksempler fra både trykte og digitale komponenter i Multi.
14.15–14.30
Pause
14.30–16.00
Muligheter for tilrettelegging og oppfølging
v/Ann-Christin Arnås
Med Multi Smart Øving og Multi Smart Vurdering får du oversikt og innsikt i hvordan elevene gjør det i matematikk. Hvordan kan du bruke denne innsikten og disse verktøyene til å tilrettelegge bedre og tilpasse den øvrige undervisningen? Ann-Christin vil dele sine egne erfaringer med bruk av MSØ og MSV og gi konkrete tips til praktisk i klasserommet og i samtalene med elevene. Dette er ikke en teknisk innføring i bruk av digitale verktøy.

Praktiske opplysninger

Sted: Sehestedsgate 4, 0164 Oslo
Påmeldingsfrist: 30. oktober
Dato: 07. november kl. 11:45
Pris: Kurset er gratis