Dette er SKILLS

Engelsk YF

SKILLS er engelskverket for yrkesfageleven, tilpasset de nye læreplanene. Læreverket har egne bøker for alle yrkesfagene.

SKILLS ER:

  • Yrkesrettet
  • Nivå- og interessedifferensiering
  • Systematisk øving av ferdigheter
  • Språkglede
  • Forståelse for egen læringsprosess

Les mer om SKILLS 

Trykte og digitale læremidler

Ønsker du å vurdere SKILLS?

Hos Gyldendal er det enkelt å vurdere læremidler. På våre nettsider kan du få tilgang til digitale vurderingseksemplarer av alle våre bøker. Tilgangen gir deg gratis digital visning av boka i 60 dager. 

Få tilgang nå

Ønsker du å vurdere våre digitale produkter gjør du det enkelt ved å aktivere en prøvelisens inne i Skolestudio. 

Gå til Skolestudio


Aktivitetskalender

Digitale presentasjoner og opptak fra webinar

I Gyldendal Fagtid kan du se opptak av tidligere webinar om SKILLS.

Gå til Gyldendal Fagtid


Undervisningstips

Her finner du eksempler på innhold til videregående som du kan ta i bruk i din undervisning.

Se undervisningstips i Skolestudio

Forfattere

Sidsel Hellesøy

Sidsel Hellesøy

   

Sidsel Hellesøy har i en årrekke undervist i engelsk på yrkesfaglige utdanningsprogram, og er ansatt ved Kongsberg videregående skole. Ved siden av engelsk, underviser hun i norsk, og har et særskilt ansvar for tilrettelegging for minoritetsspråklige elever. Hellesøy har også formgiving som en del av fagkretsen og har for tiden en delstilling som informasjonskonsulent ved Kongsberg videregående skole.

Janniche Langseth

Janniche Langseth er utdannet cand.philol. med fagene engelsk, statsvitenskap, religionshistorie og etikk, og med videreutdanning i blant annet veiledningspedagogikk og utviklingsledelse. Hun jobber for tiden som studieleder ved Hvam videregående skole og har undervist ved både yrkesfaglige og studiespesialiserende utdanningsprogram i en årrekke. Hun er spesielt opptatt av pedagogisk veiledning, strategier for ferdighetsutvikling og læringsfremmende vurdering. Som medforfatter på engelskverkene SkillsWorkshop og KnowHow har hun lang og bred erfaring med læremiddelutvikling.

Gro Lokøy

Gro Lokøy er cand. philol. og underviser i fransk og engelsk ved Sola videregående skole. Hun er faggruppeleder i engelsk og medlem av læremiddelutvalget i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Gro har tidligere vært medforfatter på franskserien Contact Contours Contrastes. Hun er medforfatter på det nye engelskverket for yrkesfag SKILLS. I tillegg er hun medforfatter på verkene eXperience, Contact og Contours.

Grete Pedersen

Grete Pedersen er utdannet cand.philol med engelsk hovedfag, tysk og musikk mellomfag. Hun har arbeidet som lektor ved Stalsberg ungdomskole i 10 år og siden 1989 ved Skedsmo videregående skole. Her har hun i en årrekke vært hovedlærer/faglig - pedagogisk leder for språkseksjonene.