Finalist i BETT Awards

I Januar var Salaby Barnehage, som eneste norske aktør stolt finalist i den internasjonale kåringen BETT Awards.

Hvert år samles rundt 850 bedrifter og 35 000 deltakere fra hele verden på BETT-messen i London for å se det siste og beste innen læringsteknologi.
Her blir også den prestisjetunge kåringen BETT Awards avholdt, og i år var det én norsk representant blant finalistene: Salaby Barnehage fra Gyldendal.

Salaby på BETT

På BETT kunne man se at fokuset beveger seg fra digitalt utstyr (hardware) til digitalt innhold (software). Gleden var derfor stor når Salaby Barnehage ble listet som finalist i kategorien Early Years Content.
Redaksjonssjef, Hanne-Mari Eide Bennett er veldig fornøyd på redaksjonens vegne.

«Vi er vanvittig glade over å bli vist den anerkjennelsen det er å være finalist i BETT Awards.»

Med digitaliseringens ankomst i barnehagen legger den nye rammeplanen vekt på lek, kreativitet og læring som en del av den digitale praksisen. Digitale verktøy skal bidra i det pedagogiske arbeidet, og det skal brukes av barn og voksne sammen. Det trengs derfor trygge, kvalitetssikrede og pedagogisk bearbeidede ressurser for å kunne legge til rette for at barna leker, utforsker og skaper gjennom digitale uttrykksformer.

Denne tilnærmingen har vært førende når Salabys pedagoger, designere, illustratører og utviklere har laget Salaby Barnehage.

«Barnehagen fortjener digitalt innhold av høy kvalitet. Å lage innhold som barna synes er morsomt, samtidig som det er pedagogisk forankret og lett for de voksne å ta i bruk, var noe av det viktigste vi gjorde i 2018. Ved å legge læringen til et univers som barna kan leve seg inn i og leke med, og ved mye bruk av humor, har vi sett at vi også klarer å engasjere de yngste barna.» sier redaksjonssjef i Salaby, Hanne-Mari Eide Bennett.

Relaterte artikler

Dinosaurdilla

Dinosaurdilla

Her er boktipsene for småtasser med dilla på forhistoriske monstre!
Qudos-kurs for barnehage

Qudos-kurs for barnehage

Salaby Barnehage tilbyr spesialutviklede kurs for barnehageassistenter. Kursene er en del av Qudos-kursene fra...
Trampoline i ny utgave!

Trampoline i ny utgave!

I februar kom Trampoline i ny utgave! Både aktivitetsheftet og veiledningsheftet er revidert etter ny Rammeplan for...
Trampoline i ny utgave!

Trampoline i ny utgave!

I februar kom Trampoline i ny utgave! Både aktivitetsheftet og veiledningsheftet er revidert etter ny Rammeplan for...