Skolefrafall er tema for Oslo EdTech Hackathon

Har du lyst til å dele din kunnskap med andre som brenner for bedre læringsløsninger? Gyldendal er veldig stolte av å være medarrangør på tidenes første Oslo EdTech Hackathon, 3.-4. mai, med tema frafall fra skole og arbeidsliv. Påmeldingen er åpen!

Frafall fra videregående skole, høyere utdanning og arbeidslivet, er et betydelig samfunnsproblem.

NTNU, Gyldendal, Oslo Edtech Cluster og Tekna inviterer til hackathon og felles dugnad for å komme opp med løsninger som kan bidra til å bøte på problemet. For Oslo Edtech Hackathon er målet å finne nye innfallsvinkler og løsninger på frafall. Det kan være løsninger som forhindrer frafall eller løsninger som engasjerer og fanger opp de som har falt utenfor.  

Et hackathon er en konkurranse der ulike team konkurrerer om å lage den beste løsningen innen en gitt problemstilling. I løpet av 24 timer samarbeider studenter og fagfolk innen pedagogikk, teknologi, design og entreprenørskap i en konkurranse for å finne nye løsninger på utfordringer innen læringsteknologi. Etter et 24-timers hackathon blir det presentasjoner og kåring med jury av de beste bidragene. 

Norges første EdTech Hackathon foregår i Gyldendalhuset den 3.-4. mai. Bli med og bli en del av løsningen!

Relaterte artikler