Salaby i Skolestudio

Skolestudio er Gyldendals digitale læringsmiljø for fagfornyelsen. Der kan du som lærer jobbe med Salaby side om side med alle våre læreverk. Nå kan du bli med inn i Skolestudio og se hvordan vårt nye digitale læringsmiljø tar form.

Gjennom høsten vil Skolestudio fylles opp med Salaby-innhold for hele barnetrinnet. Foreløpig finner du innhold i norsk, engelsk og samfunnsfag for 5.–7. trinn og norsk og engelsk for 1.–2. trinn fra Salaby inne i Skolestudio.

Dette kan du gjøre i Skolestudio fra høsten 2020:

I Skolestudio kan du enkelt legge opp til tverrfaglig arbeid gjennom å søke fram innhold på tvers av fag. På den måten kan du sette sammen innhold fra Salaby med andre læremidler fra Gyldendal.

Nytt for Salaby-læreren er også muligheten til å følge elevenes progresjon og arbeid i Salaby, og enklere kunne differensiere innholdet til hver enkelt elev. Dette er en funksjon som er på vei inn i Skolestudio, og som vil være på plass i løpet av høsten.

Her er noe av innholdet du kan vente deg fra Salaby gjennom høsten. Dette vil selvfølgelig være å finne både på salaby.no og i Skolestudio.

  • Norsk for 3.–4. trinn
  • Engelsk for 3.–4 trinn
  • Trinnvis matte for 1.–4. trinn

Les mer om Skolestudio