Smart Time avvikles fra 1. august 2018

Viktig informasjon til deg som er bruker av tjenesten Smart Time fra Gyldendal. 

Den 1. august 2018 avvikles Smart Time. Smart Time er bygget på en teknologi som er blitt foreldet og stadig mer tidkrevende og kostbar å vedlikeholde. Konsekvensen er at vi ikke lenger kan sikre deg en god brukeropplevelse.

Isteden velger vi nå å ha full fokus på å bygge nye løsninger mot fagfornyelsen i 2020 som vil gi både deg og dine elever en enklere hverdag. Høsten 2019 lanserer vi utprøving av Skolestudio, en ny digital plattform der du finner alle våre læreverk fra 1.-13. trinn.

Funksjonaliteten du kjenner fra Smart Time vil være en del av Skolestudio og vi gleder oss til å vise deg. Ønsker du å være blant de aller første som får prøve Skolestudio kan du nå registrere deg på www.skolestudio.no.

For å ta vare på ressurser du har lagret i Smart Time anbefaler vi deg å kopiere lenker, bilder og tekst innen 1. august. Lim opplysningene inn i eks. MS Word, Powerpoint eller den programvaren du vanligvis bruker til planlegging og/eller gjennomføring av undervisningen. 

Spørsmål om avviklingen av Smart Time kan rettes til vårt kundesenter på e-post support@gyldendal.no eller telefon 22 03 42 01.