Stilling
Seniorutvikler Front End | Rettsdata

Type
Fulltid

Ledig fra

Etter nærmere avtale

Søknadsfrist

22.05.2022

 

Stack

.NET Core
C#
Azure
React
Docker/Kubernetes

 

Metodikk
Smidige utviklingsprosesser
Et absolutt minimum av møter
Planlegging/retro/demo

Arbeidsform
Hybrid
On site

Bli med å gjøre Norges lover tilgjengelig for alle!

Gyldendal Rettsdata er en av Norges største leverandører av digitale kunnskapssystemer og bidrar til at over 30 000 jurister har kunnskapen de trenger for å løse små og store problemstillinger effektivt hver eneste dag.

Vi er rundt 50 medarbeidere og leverer oppslags- og informasjonstjenester til advokater, jurister, revisorer og andre brukere av juridisk innhold. Vårt mål er å gjøre juss tilgjengelig for profesjonelle brukere for å bidra til effektivitet og rettssikkerhet i Norge.

Gyldendal Rettsdata skal bygge en helt ny plattform for kunnskapsdeling. Bli med på en unik mulighet: Vi bygger en ny og ambisiøs SaaS-tjeneste som skal definere fremtiden innenfor vårt fagfelt. Vi er allerede i gang, men trenger flere solide folk med på laget! 

De viktigste ansvarsområdene/arbeidsoppgavene i stillingen

 • Planlegge og bygge frontend-applikasjonene for redaksjonen og våre ulike kundesegmenter på vår nye plattform
 • Samarbeide tett med UX-eksperter og back-end utviklere i en smidig og innsiktsdrevet utviklingsprosess
 • Jobbe med Typescript og React mot moderne APIer i et hendelsesstyrt system
 • Sikre fokus på kodekvalitet og kontinuerlig forbedring

Kunnskap og erfaring

For at du skal trives og lykkes i denne rollen tror vi du har jobbet noen år, og har en BA/MA i informasjonsteknologiske eller andre relevante fag. Særlig arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.  

Du må ha solide kunnskaper om en eller flere av disse sentrale teknologiene: 

 • Javascript
 • Typescript
 • React
 • Html
 • CSS

Du bør også ha erfaring med noe av dette: 

 • .NET Core
 • Rest API
 • Web sockets

Lønn og betingelser

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode velferdsordninger, som blant annet jevnlige kompetansedager, treningstilbud og unike lokaler sentralt i Oslo med egen barista og flott kantine.

Stor påvirkningskraft

Vi søker en person som tar ansvar og selv vil påvirke hvordan rollen skal fylles. Det er sterk satsingsvilje internt, og omfanget er godt forankret i hele organisasjonen. Du vil derfor få den tilliten og de ressursene du trenger for å lykkes.

Personlig utvikling

I stillingen vil du jobbe med komplekse systemer og være med på en endringsreise som vil gi deg interessante og lærerike utfordringer. Det vil være rom for kursing og videreutdanning og utviklingsmuligheter internt. 

Sterkt fagmiljø på tvers av konsernet

Gyldendals virksomheter utvikler i dag prisvinnende og markedsledende tjenester innenfor utdanning, helse, juss og e-handel. Gyldendalkonsernet har et stort og solid techmiljø med betydelig kompetanse som setter faglig utvikling høyt. Vi står nå midt i en større teknologisatsing på tvers av alle selskaper og har et dedikert mål om at vårt smidige og tekniske fagmiljø skal bli enda bedre. 
 
Vi fokuserer på solid brukerstyrt utvikling og har etablert en sterk kultur for dette. Som utvikler hos oss vil du derfor jobbe tverrfaglig sammen med designere, produktledere, data scientists og, ikke minst, innholdsprodusenter. 

Interessert? 

Vi ser frem til å høre fra deg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! 

Kenneth Avner, Head of Tech, 404 16 461, kenneth.avner@gyldendal.no eller

Henrik Fagerholt, Product Manager, 976 80 770, henrik.fagerholt@gyldendal.no.

Om selskapet

Gyldendal ASA er det ledende konsernet i den norske bokbransjen, og har virksomheter i alle ledd i verdikjeden, fra forlag og innholdsproduksjon til distribusjon, handel, markedsplasser og tjenester. Vårt hovedmål er å skape og formidle verdier innenfor kultur- og kunnskapsfeltet. Gyldendal står, som mange andre selskaper, i endring. Vi beveger oss fra å være et tradisjonelt bokkonsern til å bli en innholds- og tjenesteleverandør. Vi utvikler innhold i ulike formater til stadig nye tjenester, særlig innen netthandel, strømmetjenester og digitale læremidler. 

Gyldendal vokser gjennom å befeste eksisterende posisjoner og utvikle nye. De siste fem årene har inntektene vokst årlig og i 2021 var totale inntekter over 2,6 milliarder kroner. Gyldendal har i lang tid satset målrettet for å skape og utvikle digitalt innhold, digitale tjenester og digitale salgskanaler og nær halvparten av inntektene våre er nå «digitale». 

Gyldendal ASA er notert på Oslo Børs og er morselskap i Gyldendal-konsernet med totalt 1800 medarbeidere.

Relaterte artikler

Seniorutvikler Back End

Seniorutvikler Back End

Bli med å gjøre Norges lover tilgjengelig for alle! Gyldendal Rettsdata skal bygge en helt ny plattform for...
Data Science Lead

Data Science Lead

Gyldendal Rettsdata skal løfte tjenesten ytterligere og bygger derfor en helt ny rigg og et helt nytt utviklingsteam.