SAP Engineer til Gyldendals CTO Office

Våre virksomheter utvikler i dag prisvinnende og markedsledende tjenester innenfor utdanning, helse, juss og e-handel. Det er ikke en enkelt avgjørelse som har tatt oss hit, men summen av mange.  

Når vi lykkes som organisasjon er det fordi det hver dag blir tatt mange og gode strategiske, operative og taktiske valg. For å få til dette og gjøre det stadig bedre er vi helt avhengige av datadreven innsikt og oppdatert styringsinformasjon.  

Det er her du kommer inn, og det er derfor denne jobben er så viktig!  

Som SAP Engineer i vårt SAC-team vil du sammen med teamet ha ansvar for at styringsinformasjon og annen datadreven innsikt, som for eksempel ikke finansielle KPIer, prognoser og predikative modeller er lett tilgjengelige for våre medarbeidere.   
Du vil ha et spesielt ansvar for å sørge for at data fra SAP-løsningene blir tilgjengelige for analyse og modellering i SAC/Edge. 

En del av CTO-office  
CTO-office har ansvar for at forvaltningen og optimaliseringen av data blir håndtert på best mulig måte på tvers av hele Gyldendal konsernet. Som en del av vårt SAC-team vil du ved hjelp av SAP Analytics Cloud bidra til å avdekke dataene bak våre virksomheter og gjøre innsikt til handling.    

Avdelingen spenner seg over 4 områder og har et høyt kvalifisert fagmiljø innen IT-drift, BI, sikkerhet og utvikling. Vi har et sterkt fokus på faglig utvikling, og du vil få ressursene og utfordringene du trenger for å trives og lykkes i rollen.  
Dine arbeidsoppgaver 

  • Flytte og transformere data mellom SAP løsninger (inkludert SAC/Edge) og gjøre data fra SAP tilgjengelig for andre systemer gjennom integrasjonsplattformen​ 
  • Gjøre analyser og modellering på datasettene​ 
  • Bidra til å gjøre innsikt til handling for å skape bedre produkter og tjenester på tvers av all Gyldendals virksomheter 

Ønsket kunnskap/erfaring  
Du har god teknisk forståelse av ERP-systemer og erfaring fra lignende arbeid med flytting, transformasjon og datamodellering (datavarehus, ETL). Du har erfaring med SQL, SAP og andre relevante teknologier som Azure, data factory og lignende. 
 
Personlige egenskaper  
Du forstår tekniske og forretningsmessige utfordringer og trives med å løse dem. Du er initiativrik og selvgående, analytisk og har erfaring med å kommunisere med interessenter innen ulike fagområder. 
 
Lønn og betingelser  

Du vil få konkurransedyktig lønn, samt solide forsikrings- og pensjonsordninger.  

Vil du snakke med oss? Ta direkte kontakt med rekrutteringsrådgiver i Happii, Maria Halseth, på e-post: maria@happii.no eller telefon: 481 02 275. 

Bli en del av et stort kompetanse– og teknologimiljø   

Gyldendal er en virksomhet med et vidt spenn, både i muligheter og kompetanse – og mange av våre medarbeidere trekker frem nettopp dette som det mest spennende med å jobbe i Gyldendal.  

Vi er i dag organisert i tre virksomhetsområder, og som en del av vårt SAC-team vil du jobbe med virksomheter som tilbyr et bredt spekter av tjenester.  

Forlag og innholdsproduksjon består av forlag og redaksjoner som produserer og utvikler kunnskap, historier og underholdning tilpasset ulike formater, kanaler og tjenester. Dette inkluderer et bredt spekter av innhold til barn og voksne i allmennmarkedet, samt til barnehage, grunnskole, videregående skole og student- og profesjonsmarkedet. Forretningsområdet består blant annet av Gyldendal Norsk Forlag og imprintforlagene Tiden og Kolon.  

Handel og markedsplasser består av ledende handelskonsepter som markedsfører,  
distribuerer og selger innhold i ulike formater og andre varer. Forretningsområdet består blant annet av ARK, Fabel, Bokklubbene og Forlagssentralen.  

Tjenester og vekst utvikler digitale tjenester og produkter for eksisterende og nye markeder, og utvikler en portefølje av vekstprosjekter og nye forretningsmuligheter. Eksempelvis utgivelsen av Norges første Instagram-bok “Dette blir mellom oss” som mottok Fast Companys pris for World changing ideas i 2021. De har i tillegg nylig lansert tjenesten www.pokket.no