Teknologi- og produktutvikling i Gyldendal

Gyldendal har over tid satset på å utvikle et solid teknologimiljø med interne utviklerteam, samt et godt designmiljø med flere UX-designere, tjenestedesignere og grafiske designere. Her kan du utforske noen av våre prosjekter.

Se ledige stillinger

Våre selskaper omsetter i dag for over 2,5 milliarder kroner

Gyldendals inntekter har økt med 500 millioner kroner de to siste årene. En viktig bidragsyter til inntektsveksten er målrettede digitale satsinger.

Vi har mer enn 20 millioner digitale kundebesøk i året

Vi rundet 4 millioner digitale relasjoner med våre kunder gjennom abonnement, lisenser og medlemskap i 2021.

40% av omsetningen kommer fra digitale tjenester

I fjor kom 40 % av våre inntekter fra digitale formater, plattformer og tjenester som Gyldendal Rettsdata og Skolestudio.


Mer enn bøker

Vi utvikler stadig nye tjenester, særlig innen netthandel, strømmetjenester og digitale læremidler.

Riktig

Alt du trenger før eksamen

Riktig gir studentene alt de trenger før eksamen! En enkel og morsom måte å lære algebraisk tenkning på, for studenter som går Grunnskolelærerutdanning 1-7 eller 5-10. Les mer om Riktig.

Riktig.No

Skolestudio

Gyldendals digitale læringsmiljø for Kunnskapsløftet 2020

Skolestudio hjelper læreren i planlegging, gjennomføring, og oppfølging av undervisningen. Innhold og funksjonalitet i Skolestudio støtter opp rundt eleven som aktiv deltaker og produsent. Sjekk ut Skolestudio her.

Skolestudio

Pokket

Verdens minste bokbutikk

På Pokket kan du dele dine beste leseropplevelser med dine følgere. Din pokket-butikk er helt gratis å starte og drive. Du presenterer boken til dine følgere akkurat slik du selv ønsker. Gå til Pokket.

Pokket.No

Dette blir mellom oss

Bokutgivelse på sosiale medier

Alexander Kielland Krags debut Dette blir mellom oss ble sluppet bit for bit på Instagram, boken fikk eget soundtrack, og scener fra handlingen ble lagt ut som videosnutter.

Dette Blir Mellom Oss

Rettsdata

Lov og rett tilgjengelig for alle

Gyldendal Rettsdata leverer kvalitetssikrede rettskildeverktøy for jurister og revisorer, med oppdaterte lover, forskrifter, dommer og en rekke andre rettskilder. 

Rettsdata

Jenter på do

Diktsamling på Snapchat

Flere av diktene i Ida Lórien Ringdals Jenter på do (Tiden Norsk Forlag, 2021) har blitt publisert i form av animerte filmer på Snapchat av Gyldendal. Sofie Frøysaa har gitt stemme til diktene, illustratør Nora Fikse har stått for animasjonene og R&B-artisten Farida har laget musikken. 

Jenter På Dp

Tenk utenfor boka!

Bli med å utvikle prisvinnende og markedsledende tjenester innen utdanning, helse, juss, litteratur og e-handel.

Som teknolog i Gyldendal blir du en del av et solid teknologimiljø med interne utviklerteam, samt et godt designmiljø med flere UX-designere, tjenestedesignere og grafiske designere.

Tech-torsdag

Kompetansefredag

Tverrfaglige prosjekter

Sentrale lokaler

DX 1437

Ledige stillinger