Naken Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
272 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205506046

Naken

Anna Rasmussen
Norges største blogger forteller den usminkede historien om sitt eget liv.
Pris 349,00

Anna Rasmussen, mest kjent som «Mamma til Michelle», ble gravid som 14-åring. Siden den gang har hun fått to nye barn og bygget opp Norges største blogg. Anna er kjent for å fortelle om gleder, frustrasjoner, oppturer og nedturer i eget liv. Ofte er det et snev av mystikk og hemmelighold rundt det hun skriver om på bloggen, men i boken har Anna bestemt seg for å fortelle den ærlige og usminkede historien.

Her kommer det nye historier om oppveksten i Stavanger, det utsvevende livet før hun ble mor, turbulente kjæresteforhold, netttrakassering – og fremfor alt om suksessen, styrken, håpet og mestringen. «Dette er en bok med sannhet og detaljer, på godt og vondt. Denne boken er meg», skrev Anna Rasmussen selv på bloggen sin.

Skrevet om «Naken»:

«Samtidig er det noe med historiene Anna Rasmussen forteller, som gjør at du ikke vil legge boken fra deg. (...) Det (står) respekt av at hun, skulkerjenta med lese- og skrivevansker som ingen trodde det ville bli noe av, turte å starte en blogg og tør å skrive en bok. Det er noe å være stolt av og noe hun kan inspirere andre med.» Kvinner og Klær (KK)

«En sår country-ballade (...) Jeg får heller si som man gjerne gjør med gode fortellinger som er filmatisert: Jeg leste heller boken.» Minerva

«Jeg likte boken din.(...) Den var ærlig, sårbar og fin. Det er ikke kritikerne du skal gjøre glad med en bok. Det er dine faste lesere.» Anne Brith Davidsen, blogger

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
179,00