Paul McCartney Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
832 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205455634

Paul McCartney

Biografien

Den definitive biografien om Paul McCartney, skrevet av suksess-biografen Philip Norman.
Pris 449,00

McCartney har vært en av verdens største artister i godt over 50 år. Norman forteller om en mann som har sjarmert alle rundt seg, men også sluppet løs sine indre demoner. Norman kaster nytt lys over det turbulente forholdet til makker John Lennon og forteller historien bak alle de mest kjente Beatles-låtene. Her er fortvilelsen over Beatles’ kollaps og den tunge veien tilbake til toppen av listene med Wings. Vi kommer tett på livsledsager Linda og andre viktige personer i kretsen rundt McCartney, og får et vell av historier om et langt rock’n’roll-liv – fra strippeklubber i Hamburg og fengselsopphold i Tokyo til livet på innsiden av verdens største band.

McCartney selv har bidratt til biografien og gitt forfatteren tilgang til familiemedlemmer og venner som aldri har snakket offentlig om hovedpersonen.

Philip Norman (f. 1943) er forfatter, journalist og dramatiker. Norman utga i 1981 "Shout!", av mange ansett som den definitive Beatles-biografien. Han har siden skrevet biografier om John Lennon, Buddy Holly, Rolling Stones og Elton John. Biografiene om Mick Jagger (2012) og Paul McCartney (2016) er hans seneste på norsk.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
239,00
229,00