Bruce (e-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205430327

Bruce (e-bok)

Bruce Springsteen er Sjefen. Som Barack Obama sier: «I’m the president, but he's the Boss.»
Pris 119,00
Utsolgt

Denne kritikerroste biografien er den første på 25 år som er skrevet med Springsteens egen medvirkning. Forfatteren har hatt fri tilgang til hovedpersonen, familie og bandmedlemmer og skildrer en tøff arbeiderklasseoppvekst, et kronglete kjærlighetsliv og en mann besatt av å lykkes.
Med tekster som snakker til hjertet og musikk som snakker til kroppen, har Springsteen fylt stadioner verden rundt og solgt 120 millioner album siden 1970-tallet. Han er bunnløst ærlig i sangene sine, men hemmelighetsfull når det gjelder sitt eget liv. Carlin tegner et portrett av en mann som både kjemper med sin egen berømmelse og som ofrer alt for publikum.
Dette er en rock ’n’ roll-biografi full av saftige historier og ville påfunn, og et dypdykk i rockens vesen. The Boss er den største. Denne boka viser hvorfor. Den definitive biografien om The Boss.

Peter Ames Carlin har skrevet bestselgende biografier om Paul McCartney og Brian Wilson, har vært seniorskribent hos People i New York og tv-kritiker i The Oregonian i Portland.