Lær å sy! For nybegynnere i alle aldre Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205544871

Lær å sy! For nybegynnere i alle aldre

Skal du lære barn å sy, men vet ikke helt hvor du skal starte? Eller er du nybegynner selv? I denne boken finner du kjappe og enkle prosjekter for nybegynnere i alle aldre.
Pris 279,00

Gjennom bilderike forklaringer lærer du hvordan du kommer i gang ved symaskinen og kan lage nyttige og kule saker og ting som du raskt blir ferdig med.

Boken inneholder en «kreativ verktøykasse» som gir deg massevis av ideer til hvordan du kan sette ditt personlige preg på det du lager. Hva er din stil? Søt eller rocka?

Du trenger ikke dyre materialer for å komme i gang. Gå på skattejakt i skuffer og skap. Ved å bruke gamle klær, pledd, duker og gardiner får du en morsom og unik stil. Dessuten er det lettere å slå seg løs når man ikke har brukt så mye penger på stoff. Det er bare fantasien som setter grenser!

«Dette er boken vi ønsket oss da vi begynte å sy med våre barn. Vi elsker å sy, og håper at våre tips og erfaringer kan inspirere andre, både små og store, til å oppleve den samme sygleden.»

Malin og Elisabeth 

Elisabeth Lerheim er utdannet førskolelærer og har hovedfag i pedagogikk. Malin Mongs er utdannet ergoterapeut. Begge har lang erfaring med å sy med barn.