Sannheten om Trump (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2016
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205497337
Oversetter: Sigrid Hesjevoll

Sannheten om Trump (E-bok)

Hvem er egentlig Donald Trump? Den kritikerroste biografien "Sannheten om Trump" gir svaret.
Pris 119,00

Mot alle odds og spådommer har Donald Trump blitt valgt til president i USA. Hvem er egentlig denne styrtrike og kontroversielle forretningsmannen som nå skal bli verdens mektigste statsleder?

Forfatter Michael D'Antonio har intervjuet både Trump og hans nærmeste familie, foruten forretningsforbindelser og et stort antall venner og fiender. Vi følger Trump fra starten av karrieren som forretningsmann med et stormende kjærlighetsliv, via en stadig økende formue til den ultimate kampen: posisjonen som USAs ubestridte leder.

D'Antonio tar for seg alle Trumps suksesser og fiaskoer, skandaler og triumfer og ikke minst den ustoppelige jakten på penger og makt som har gjort Trump til den han er i dag. Som d'Antonio viser, har Trump aldri gått den vanlig veien for å oppnå suksess. Trumps logikk går ut på at han selv er et unikt og suverent menneske som fortjener plassen i sentrum -- appetitten på penger, oppmerksomhet og makt er i praksis umettelig.

Sannheten om Trump er en underholdende og innsiktsfull beretning om livet og karrieren til USAs mest omtalte mann.

Michael d'Antonio er erfaren journalist og forfatter. Han vant sammen med kolleger i Newsday Pulitzer-prisen i 1984 og har siden skrevet flere kritikerroste biografier om amerikanske gründere og forretningsmenn.

Boken kommer ut i mange land i forbindelse med det amerikanske valget. Den ble utgitt i USA i 2015 med tittelen "Never enough" og utkommer nå i ny, oppdatert versjon.

terningkast5_logo

"På forbilledlig vis settes Trump inn i en historisk og sosiologisk kontekst." Morten Strand, Dagbladet

"Grundig og balansert om Trump." Anders Horntvedt, Finansavisen

"En frisk og underholdende leseropplevelse." The Washington Post

"Balansert, grundig kildebelagt og perfekt timet." The Financial Times

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
449,00