Sannhetene som forener oss Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2021
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205550667
Oversetter: Rune R. Moen

Sannhetene som forener oss

En amerikansk reise

USAs nyvalgte visepresident Kamala Harris forteller om sin oppvekst og sin karriere og om verdiene som har formet henne.
Pris 229,00

Visepresident Kamala Harris er datter av innvandrere og borgerrettighetsaktivister, og vokste opp i et lokalsamfunn i Oakland i California der ideen om sosial rettferdighet sto sterkt. Disse erfaringene har gjennomsyret hele karrieren hennes, fra hun ble distriktsadvokat i San Francisco, via justisministerposten i California til senatorembetet. Harris ble en stemme for de stemmeløse.

I Sannhetene som forener oss diskuterer hun de store utfordringene det amerikanske samfunnet står overfor. Hun bruker sin egen erfaring og hardt tilkjempede innsikt, og arbeidet til dem som har inspirert henne mest, til å formidle en felles visjon for et stadig mer polarisert samfunn.

«Engasjerende lesning som gir innsikt i hva og hvem som har hatt innflytelse på livet til Harris – aller viktigst var hennes mor Shyamala Gopalan Harris, som forsket på brystkreft … åpen og hjertelig.» – San Francisco Chronicle

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris