Garntopias lille rosa. En strikkejournal Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
216 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205555501

Garntopias lille rosa. En strikkejournal

Garntopias lille rosa er strikkejournalen du alltid vender tilbake til.
Pris 299,00

Hvorfor er det viktig med prøvelapp? Hva er egentlig strikkefasthet? Hvordan går du frem for å velge riktig garn til en oppskrift? Dette er bare noe av alt du får svar på i denne boken. For det er nemlig ikke skummelt å tilpasse en oppskrift slik at den kan passe nettopp deg – når du har noen som guider deg gjennom det.

Forfatterne har designet en fin, enkel genseroppskrift som endres for å passe ulike årstider, kropper og preferanser. De forteller deg hvordan du enkelt kan tenke når du skal justere detaljer og passform, og endre garnsammensetning. Boken inneholder i tillegg mange prosjektsider, lister til favorittoppskrifter og en praktisk oversikt over garn som passer til ulike strikkefastheter. Her er også plass til egne notater over pinnelager og prosjekter, skisser, ideer og bilder. Denne boken er rett og slett et must for strikkeren.

Garntopia er en garnbutikk på Helsfyr i Oslo, startet av Taja Zaikova, Carina Nordljos, Pia Myhre Kamp og Mari Torsholt. De ble kjent via Instagram med strikking som felles interesse, og i 2018 hoppet de i det og skapte sitt eget garnunivers. Besøk gjerne butikken, eller del inspirasjon med på Instagram, @garntopia.