Hormoner på hell Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
240 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205511804

Hormoner på hell

en smått humoristisk memoar om overgangsalder

Hormoner på hell ser med et skråblikk på hva som kan skje når overgangsalderen treffer deg.
Pris 399,00

Francine Oomen var 52 år gammel og kunne ikke utstå den vendingen livet hennes hadde tatt.

Hun følte at en kvern malte opp alle tanker og ideer hun hadde i hodet. Hun opplevde at hjernen var innhyllet i tjukk tåke. Hun var en forfatter med skrivesperre. Kjærlighetsforholdet hennes hadde tatt slutt. Hun var overarbeidet og i konstant dårlig humør. Helsen sviktet, og hun var overfølsom overfor alt og alle. Men det verste var at hun ikke hadde anelse om at årsaken til alt dette var Den Store Overgangen!

Hormoner på hell ser med et skråblikk på hva som kan skje når overgangsalderen treffer deg. Teksten er illustrert med tegninger og gir en kreativ og humoristisk tilnærming til fenomenet overgangsalder. Den er utformet som en dagbok, men fungerer også som en praktisk håndbok. Hormoner på hell er ment som en trøst og støtte, og den gir en kjærkommen mulighet til å le av seg selv i en brysom fase av kvinnelivet.

 Om forfatteren 

Francine Oomen er en nederlandsk forfatter som har utgitt over hundre barne- og ungdomsbøker som er solgt til mer enn tre millioner lesere over hele verden. Bøkene hennes er også blitt til tv-serier og film.

Oversatt av Hedda Vormeland.