Min drømmedagbok Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
144 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205542013

Min drømmedagbok

Finn ut hva drømmene dine betyr og hva du kan lære av dem

Finn ut hva drømmene dine betyr og hva du kan lære av dem!
Pris 249,00
Utsolgt

Alle mennesker drømmer fire–fem ganger hver natt. Men vet du hva drømmene dine betyr? Loggfør drømmene dine og oppdag betydningen bak dem gjennom denne inspirerende journalen, som er full av nyttige instruksjoner og tips. Hvert menneskes drømmeliv er helt unikt. Drømmer er måten det ubevisste, instinktive selvet ditt behandler opplevelser på, revitaliserer deg og sender deg tydelige meldinger om livet ditt. Å forstå viktige budskap i drømmene dine kan være nøkkelen til et bedre liv.

Min drømmedagbok inneholder teknikker og øvelser som viser deg hvordan du kan huske, knytte forbindelser, se mønstre og tolke den hemmelige betydningen av din egen drømmeverden. Kort sagt: Den kan gjøre livet ditt til en drøm.

Tony Crisp er en internasjonalt anerkjent ekspert på drømmer og tolkningen av dem. Han er forfatter av den bestselgende Dream Dictionary: An A to Z Guide to Understanding Your Unconscious Mind, som er oversatt til sju språk over hele verden. Tony har jobbet i frontlinjen for personlig utvikling og selvhjelp i mer enn femti år, og var på 1970-tallet medstifter av et av de første menneskelige vekstsentrene i Storbritannia.