\n","name":"Omgitt av idioter","numberOfPages":296,"offers":{"@type":"Offer","price":"379"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205509450","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Omgitt av idioter Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
296 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205509450

Omgitt av idioter

Hvordan forstå dem det ikke går an å forstå

"Årets boksnakkis" sier VG. I Sverige har den solgt 500.000 eksemplarer. Nå har den kommet til Norge: Hvilken farge er DU?
Pris 379,00
Utsolgt

Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere de rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker.

Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper.

  • Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt?
  •  Eller i forvirring forlatt et møte med en følelse av at du ikke forsto de andre som var der?
  • Er det deg eller de andre det er noe i veien med?

Velkommen til en hel rekke aha-opplevelser, det kan nemlig hende at ingen av dere er idioter. Etter å ha lest denne boken kommer du til å forstå mer av omgivelsene dine og hva de prøver å fortelle deg.

                                                 *

Thomas Erikson har bakgrunn som foreleser, coach, lederutvikler, salgstrener og forfatter. Han har hatt enorm suksess med boken Omgitt av idioter som er solgt til 40 land og har ligget på bestselgerlistene i lang tid. Oppfølgeren Omgitt av psykopater er også i ferd med å nå et stort publikum. Erikson har i mange år arbeidet med verktøyene som beskrives i boken og han vet at de fungerer!

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00