Sårbarhetens kraft Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
256 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205527348

Sårbarhetens kraft

Om å finne styrke når du er svak

Er det mulig å hente ny styrke når man føler seg som svakest?
Pris 379,00

I denne boken reiser tidligere Tunsberg-biskop Per Arne Dahl et spørsmål han mener er svært sentralt i vår tid: Er det rom for sårbarhet i en verden der den sterkeste som oftest trekker det lengste strået?

Ja, mener forfatteren, som understreker at sårbarhet ikke er svakhet, men at sårbarheten tvert imot kan gjøre oss både sterkere og klokere. Men han kommer også med en advarsel: Pass deg så ikke sårbarheten blir brukt mot deg av kyniske og ufølsomme mennesker!

Gjennom hele livet har Per Arne Dahl lyttet til mennesker som har det vanskelig. Han skriver troverdig og nært om hvordan vi kan leve med skjulte plager. Det krever mot å vise sårbarhet og det er avgjørende hvordan vi hjelper hverandre når det butter imot og røyner på. Sårbarhetens kraft er en klok og varm bok om hvordan sårbarhet kan gi ny styrke.

«Fortellerens tapre og allsidige åpenhet viser hva som skjuler seg av forundring og storhet i de overleverte fortellingene. Om vi lærer å lese dem rett, skjønner vi at det er vår egen situasjon vi møter. Det kjennetegner en «god» bok.» Trond Berg Eriksen, Morgenbladet 

«Boka grep meg ekstra sterkt på grunn av forfatterens personlige erfaringer og engasjement.» Bård Hauge, Dagen

«Vi trenger kloke mennesker, og Per Fugelli er ikke lenger blant oss. Men vi har heldigvis folk som Per Arne Dahl.» Tarald Aano, Stavanger Aftenblad 

Les bokens forord.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
199,00