Kongerekka 2 Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
128 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205572874

Kongerekka 2

Nye kamper om Norges trone - slekta er verst!
Pris 399,00

Ble vikingene solbrente da de herjet i Syden i årevis? Hvor mange av dem ble matforgifta på vei til Miklagard? Og hvor mange brødre kan være konger parallelt uten at det skjærer seg? (Spoiler: Veldig få.)

Kongerekka. Nye kamper om tronen – slekta er verst er basert på andre sesong av Are Sende Osens populærhistoriske podkast. Boka forteller om sentrale norske historieskikkelser slik vi aldri har hørt om dem før, som barnekongen Magnus den gode som fikk sinnemestringsproblemer i puberteten, Harald Hardråde som juksa rått hver eneste gang han fikk sjansen, og den siste vikingkongen Magnus Berrføtt som til tross for tilnavnet døde med støvlene på.

Dette er norsk allmennkunnskap, fortalt levende, sprelsk, anekdotisk og humoristisk – for deg som liker god historie!

Are Sende Osen opererer elegant og livlig i skjæringspunktet mellom folkeopplysning og humor, og er en av våre mest folkekjære og prisbelønte programledere.

Kristian Krohg-Sørensen er en prisbelønt og usedvanlig historieinteressert tegneserieskaper og illustratør, blant annet kjent for tegneseriebiografien om spritsmugleren Johannes «Gulosten» Andersen.