London langs tuben Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
304 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205511132

London langs tuben

En guide til verdens eldste undergrunn og byen den binder sammen

Bli kjent med London gjennom tuben – 270 stasjoner & 270 opplevelser!
Pris 349,00
Utsolgt

London er nordmenns soleklare favorittreisemål, og de aller fleste benytter seg av byens viktigste transportmiddel: tuben. NRK-korrespondent Espen Aas rakk å bli en vaskeekte tube-nerd mens han bodde og jobbet i storbyen. Han bestemte seg for å besøke samtlige av byens 270 tubestasjoner og fortelle om hver enkelt på Facebook. Spalten ble raskt svært populær og er nå samlet og utvidet i denne boken.

Mange av Londons stasjoner har fascinerende historier. Denne boken er et oppkomme av praktisk og underholdende informasjon: Hvilken bane er best når du skal på fotballkamp på Wembley eller Emirates? Hvor kommer du hvis du tar District Line til endes? Hvem tegnet det berømte tubekartet? Alt dette og mer til får du vite i London – langs tuben. Boken er et must for alle London-entusiaster og en fascinerende guide til å oppdage nye sider ved denne spennende storbyen.

Boken er delt inn etter linjer, slik at man kan ta tuben og lese om stasjonene etter som man ankommer dem. Alle stasjonene er illustrert med Aas’ egne bilder av både interiør og nærområder.