","name":"Bra godt","numberOfPages":192,"offers":{"@type":"Offer","price":"399"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205516724","inLanguage":"bm","bookEdition":"1nd Edition"}}}
Bra godt Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2018
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205516724

Bra godt

hverdagsmat og byttetriks

Endelig en hverdagskokebok med enkel mat stappfull av riktige byggeklosser – og humor!
Pris 399,00
Utsolgt

Bra godt er en samling med hverdagsmåltider som inneholder alle de byggeklossene som Berit Nordstrand mener kroppen og hodet ditt trenger. Den inneholder oppskrifter på middager og desserter du kan nyte med god samvittighet.

Berit Nordstrand og Klaus Joacim Sonstad har i over et år laget en podkast sammen hvor de snakker om kosthold og livsstil. De er begge matglade, men har ganske ulik holdning til mat og ernæring. Med sin herlige humor utfordrer Klaus Berit til å forklare sine vitenskapelige baserte fakta om ernæring til Klaus som i utgangspunktet kunne lite om dette, og på den måten får du forklaringen også. Endelig en hverdagskokebok med enkel mat stappfull av riktige byggeklosser (Berits navn på viktige næringsstoffer) – og humor!

Om forfatterne 

Berit Nordstrand er bestselgende forfatter, lege og ernæringsekspert.

Klaus Joacim Sonstad er komiker og programleder, og for tiden er han aktuell på TV2 med serien «Bra godt» sammen med Berit.

Her gir Klaus Sonstad sine beste tips.