","name":"Godt for magen","numberOfPages":224,"offers":{"@type":"Offer","price":"399"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205489363","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Godt for magen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
224 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205489363

Godt for magen

Matglede med lavFODMAP

lavFODMAP-diett med 6-ukers balansert kostholdsplan
Pris 399,00
Utsolgt

Med boken Godt for magen følger Julianne Lyngstad opp suksessen fra sin forrige bestselgende bok med 90 fantastiske oppskrifter du kan glede deg over i lavFODMAP-dietten, og en 6-ukers balansert kostholdsplan, slik at du i begynnelsen kan følge en helt konkret plan. Boken er et resultat av hennes eget arbeid som kostholdsrådgiver og den er bygget på erfaringer fra alle hun har hjulpet. Julianne selv har hatt de samme plagene og hun har funnet frem til mat som både smaker godt og er enkel å tilberede.

Julianne Lyngstad har en mastergrad i samfunnsernæring og foredragsholder og selv IBS-pasient. Gjennom nettstedet Godt for magen, inspirerer og hjelper hun andre til få et bedre liv med mindre mageplager. Til daglig jobber Julianne som kostholdsrådgiver på Klinikk for alle. Dette er Juliannes andre bok og oppfølgeren til bestselgeren Lavfodmap - en komplett håndbok for deg med sensitiv mage. 
Juliannes første bok har solgt i over 20.000 eksemplarer.

www.godtformagen.com

Instagram: @julianne_godtformagen