Kjernesunt Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205473720

Kjernesunt

En inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker men som e

Et kjernesunt kosthold går ut på å spise ren mat laget fra bunnen av med mye grønnsaker, kjøtt, fisk og riktig fett.
Pris 399,00
Utsolgt

Mange sliter med matintoleranser. Gluten og laktose er typiske eksempler på hva som skaper irritasjon og allergiske reaksjoner hos mange av oss, og gruppen er dramatisk voksende. Julie har slitt med matintolleranser og allergi i hele sitt liv inntil hun endelig fikk på det rene hva hun ikke tålte. Med sin nye diagnose måtte hun endre eget kosthold radikalt, og spørsmålene hun stilte seg var mange, og savnet av de gode gamle matvarene var overveldende – hva kunne hun egentlig spise. Denne KJERNESUNNe kokeboken er resultatet av Julies endring, hun er nå frisk og har fått tilbake energien takket være et nytt kosthold med mat som smaker fantastisk. Mat som vi alle burde spise!

 

Når en i familien har intoleranser, er det fint å kunne fortsette å lage en middag. Julie har derfor samlet ca. 30 hverdagsmiddager, lekre frokoster, desserter og snack, som endrer alt for de med intoleranser og som smaker godt for alle.

 

Julie Ilona Balas er matblogger: www.juliesmatblogg.no  og skriver for godt.no samtidig som hun driver sitt eget cateringfirma. Bruk gjerne temamerket #kjernesunt hvis du lager Julies mat og deler i sosiale medier.