","url":"https://www.gyldendal.no/sakprosa/mat-og-drikke/ta-vare-pa-deg-selv-12-ar-yngre-pa-12-uker/p-10020100-no/","image":"https://cdn.gyldendal.no/remote.axd?https://pim.gyldendal.no/gyldendalintegrations/woodwing/media/8HEPbuIEaJ5B3RZ1Z2Wn5o/picture","isbn":"9788205491045","author":{"@type":"Person","name":["Berit Nordstrand"]},"editor":{"@type":"Person","name":[]},"illustrator":{"@type":"Person","name":false},"translator":{"@type":"Person","name":[]},"inLanguage":"nob","price":"449","offers":{"@type":"Offer","price":"449"},"bookEdition":"1nd Edition","copyrightYear":2016,"datePublished":2016,"numberOfPages":320}
Ta vare på deg selv 12 år yngre på 12 uker Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
320 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205491045

Ta vare på deg selv 12 år yngre på 12 uker

Berit Nordstrand er en imponerende formidler, bestselgende forfatter og lege som vil hjelpe deg til et bedre liv. Hver eneste endring som Berit foreslår er med på å forlenge livet ditt og styrke helsen din. Ved å følge Berits kostholdsplan kan du gjøre en viktig endring i livet ditt til det bedre og i større grad nyte livet og all verdens gode smaker. Du kan starte i dag, det er aldri for sent. Alle Berits råd er dokumentert i medisinsk forskning. Hennes egen livsglede og engasjement er smittende!
Pris 449,00

Studier viser at mennesket i vår tid eldes raskere enn noensinne. Faktorer som fremskynder aldringen er dårlig kosthold, stillesitting og stress. Metoden «Ta vare på deg selv – 12 år yngre på 12 uker» skrur klokken din bakover slik at aldringen din ikke bare bremses, men reverseres.

 

Berit omsetter oppsummert forskning til enkle tips du kan nyttiggjøre deg hver eneste dag. 

Du får lære hvordan du med enkle grep kan lage foryngende hverdagsmat som demper blodsukkerkaos, oksidativt stress og betennelser i kroppen din. Det viktigste er å spise et mer grønnsaksbasert kosthold og ta frem teknikker som fermentering og koking av kraft, og i større grad bruke friske urter og krydder.

Du får tips til daglige øvelser og aktiviteter for en sterk muskelmasse og et sunt hjerte. I tillegg lærer du nødvendig avstressing og mindfulness for flere øyeblikk til nytelse i hverdagen. Metoden sikrer deg også nødvendige daglige hudpleietips for å beholde din ungdommelige glød.

 

Boken forteller deg hvordan du: 

– beriker din tarmbakterieflora

– bidrar til stabil trivselsvekt, mindre helsefarlig bukfett og økt muskelstyrke 

– gir deg en yngre og friskere hud

– bedrer humøret, konsentrasjonen og hukommelsen

– bedrer dine kolesterolverdier og blodsukkerreguleringen

– gir deg et sunnere blodtrykk

– demper inflammasjon og oksidativt stress

– forebygger Type-2-diabetes, hjerte- og karsykdom og kreft

– gir deg mer energi og livsglede

 

Metoden gir deg enkle grep så du kan bli minst 12 år yngre de neste 12 ukene

Gled deg over økt nytelse hver eneste dag i mange flere år