","name":"Tarmens medisin","numberOfPages":304,"offers":{"@type":"Offer","price":"449"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205506916","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Tarmens medisin Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
304 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205506916

Tarmens medisin

6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode

Med Berits 6-trinnsmetode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det.
Pris 449,00

Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. I denne boken loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan dette kostholdet gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen. Du får oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Boken består av en generell metode-del som vil styrke tarmfloraen hos oss alle. Den andre delen belyser særlig nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, adferdsforstyrrelser som ADHD og autisme, samt depresjon og demens. 

Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet og på toppen av det hele styrker hjernen din.

Om forfatteren

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og i rus- og avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. Berit har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse. Følg gjerne Berit på bloggen www.beritnordstrand.no og i sosiale medier.

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
249,00
279,00