","name":"Thai-obsessed","numberOfPages":256,"offers":{"@type":"Offer","price":"399"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205506947","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Thai-obsessed Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
256 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205506947

Thai-obsessed

Gatemat fra Bangkok til Oslo

Denne boken gir deg oppskrifter på fantastiske småretter; de beste smakskombinasjonene som det thailandske kjøkkenet kan by på.
Pris 399,00
Utsolgt

Terje Ommundsen har siden 2004 drevet Plah, en av Norges beste restauranter med thai-inspirerte retter. Norsk sjømat stortrives i thai-kjøkkenet, og Terje reiser stadig til Thailand for å få inspirasjon. I denne boken blir vi med ham for å spise gatemat i Bangkok, og vi får oppskrifter på fantastiske småretter; de beste smakskombinasjonene som det thailandske kjøkkenet kan by på. Å lage maten er enklere enn du tror, men du trenger et lite blandebatteri med thai-ingredienser fra innvandrerbutikken eller det store supermarkedet. Og selv om det er gatemat, er dette raffinerte og spennende retter.

Boken inneholder ca. 80 fantastiske oppskrifter på gatemat fra Thailand.

Ikke rart Terje er thai-obsessed. Med denne boken blir du det også.

Om forfatteren 

Terje Ommundsens forrige bok Thaimani er en bestselger, og nå, seks år etter, kommer oppfølgeren. Terje driver restaurantene Plah og Aahan i Oslo, samt take-away-stedet Plah Home.