Viltvoksende og velsmakende Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
256 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205508460

Viltvoksende og velsmakende

Oppskrifter og moderne kjerringråd

Oppskrifter på alt fra smoothies til bakverk samt gode råd til hudpleie og hjemmet. Å bruke ville spiselige vekster i matlaging gir en bærekraftig og harmonisk livsstil.
Pris 429,00

Vil du lære deg å finne spiselige ville vekster i naturen og hvordan du kan spise dem? Da har du funnet riktig bok.

Artskunnskap er et viktig verktøy for at du skal kjenne deg trygg på det du plukker. Viltvoksende og velsmakende er en feltguide til å identifisere spiselige vekster. Boken inneholder beskrivelser og illustrasjoner av 95 vekster. Hver vekst beskrives botanisk, du lærer kjennetegn, hvordan og når den høstes, lukt og smak og selvfølgelig hvordan den kan brukes og oppbevares.

I boken finner du også oppskrifter med ville vekster, fine oppskrifter på smoothier og juicer, salater og småretter, sauser og pestoer, middagsretter og bakverk m.m., samt råd og oppskrifter til hudpleie og husråd med lange tradisjoner.

Viltvoksende og velsmakende er en vakker og praktisk bok.

Om forfatteren og illustratøren

Lisen Sundgren er herbalist og naturfilosof. Hennes mål er å inspirere oss til å velge en bærekraftig livsstil i harmoni med naturen. Dette er hennes femte bok. Lisen mener vi skal la naturen krydre maten vår og at vi skal leve villere!

Nadia Nörbom er illustratør og florist på Rosendals Trädgård i Stockholm.