","name":"Norges beste kremtopper","numberOfPages":224,"offers":{"@type":"Offer","price":"449"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205491588","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Norges beste kremtopper Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
224 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205491588

Norges beste kremtopper

Kremen av toppturer!
Pris 449,00

Toppturer er populært som aldri før, og her serveres en utsøkt blanding godbiter fra hele landet. Dette er turer som vil gi deg kriblende lyst til å pakke sekken. Eller du kan nyte reisene fra godstolen.

Toppturspesialistene Lund og Innerdal har vært på over 2000 fjelltopper i Norge, og her har de samlet kremen av alle sine turer. Turforslagene har god spredning både geografisk og i ferdighetsnivå, og alle toppene kan nås med vanlig turutstyr. Du får også tips om noen spennende samlelister.

Hver enkelt tur er grundig beskrevet:

  • Beliggenhet, adkomst, vanskelighetsgrad, rutebeskrivelse, stigning, tidsforbruk, GPS-koordinater og referanse til hvilke turkartblad som er aktuelle.
  • Flotte bilder og kartutsnitt med rute for hver topp.
  • Alle turene er klassifisert med utgangspunkt i den nye nasjonale standarden for gradering av fotturer. Det er lett å velge tur etter nivå.
Inngår i serien: NORGES BESTE TURER