Sterkere på 12 uker Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205535138

Sterkere på 12 uker

Bli sterkere på 12 uker med Lene Alexandra som din PT
Pris 399,00
Utsolgt

 

Som coach har jeg siden 2011 hjulpet hundrevis av mennesker med å bli sterkere, både fysisk og mentalt, få bedre helse og se bedre ut.

Jeg har jobbet med alle typer mennesker, felles for dem alle er at de har ønsket å gjøre positive endringer i livene sine for å bli den sterkeste utgaven av seg selv.

Med denne boken ønsker jeg å dele min kunnskap og mine erfaringer for at DU skal lykkes med å nå dine mål! Jeg tror alle har et enormt potensial, og at du kan få den kroppen du drømmer om og å bli sterkere på alle måter ved å jobbe målrettet og dedikert for å nå målene du setter deg. Jeg har laget et 12 ukers treningsprogram for deg som jeg kan garantere vil gjøre deg sterkere om du er villig til å gjøre det som skal til.

Are you ready? Let's do this!

Boken inneholder beskrivelse av de beste styrketreningsøvelsene og konkrete planer for hvordan øvelsene settes sammen for å gi best mulige resultater.

Lene Alexandra Øien er utdannet PT og har trent hundrevis av mennesker som har hatt som mål å bli sterkere. Hun har vært opptatt av trening hele livet og har mange ganger erfart hvor viktig treningen har vært i sitt eget liv. Lene Alexandra er tidligere modell, sanger og låtskriver. Hun har ofte "hårete" mål for seg selv som hun gjennomfører. Hun har vært med i en rekke realityprogrammer og vant Skal vi danse i 2008 og har en rekke medaljeplasseringer i norsk og internasjonale bikinifitness-konkurranser. Hun brenner for at kvinner skal bli sterkere på alle måter.