After 1. Blendet (E-BOK) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205479074
Oversetter: Hedda Vormeland, Kyrre Andreassen

After 1. Blendet (E-BOK)

Blendet

Endelig kan du lese nettets meste omtalte bokserie på norsk.
Pris 79,00
Utsolgt

Det var en tid før Tessa møtte Hardin, og så er det alt etterpå …

Tessa er en skoleflink 18-åring med en søt og trygg kjæreste hjemme. Hun har ambisjoner og retning på livet, og en mor som gjør alt for å holde henne på sporet. Men hun har bare så vidt begynt på universitetet da hun treffer Hardin. Med sitt rufsete mørke hår, sin britiske aksent, tatoveringer og ring i leppa er Hardin alt annet enn hva Tessa er vant til.

Men han er også pågående og uforskammet – på en nesten ondskapsfull måte. Egentlig burde Tessa hate Hardin. Og det gjør hun – helt til hun en dag befinner seg alene med ham. Tessa vil grave dypere for å finne den virkelige Hardin under alle løgnene. Han skyver henne bort igjen og igjen, men hver gang hun dytter tilbake, drar han henne enda dypere inn.

Men Tessa har allerede den perfekte kjæresten. Så hvorfor prøver hun så hardt å hanskes med sin sårede stolthet og Hardins fordommer mot skoleflinke jenter?

Kanskje fordi dette er ekte kjærlighet?

Fenomenet After har på to år oppnådd mer enn en milliard visninger på nettet. Endelig foreligger bokversjonen på norsk. Blendet er den første av fire bøker i serien.

«Uansett om du har lest Wattpad-versjonen eller ikke, så er After en bok du ikke må gå glipp av … Og hvis du har lest Wattpad-versjonen, så er boka ti ganger bedre.» Fangirlish.com

«For et år år siden begynte en 24-årig universitetsstudent ved navn Anna Todd … å skrive på en glødende romanse mellom en uskyldig jente og en figur basert på One Direction-vokalist Harry Stiles. Hun tastet 600 ord på Wattpad og trykket "Publiser" … I dag har Todds historie mer enn 800 millioner visninger og tre millioner kommentarer.» Wired

Inngår i serien: After