Bra kunst om menn (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2020
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205534353

Bra kunst om menn (E-bok)

Er det ikke slik at sann suksess bare kan måles etter to parametere, hvor god du er til å lure andre og hvor god du er til å lure deg selv?
Pris 249,00

Det er nyttårsaften, og i Tromsø feirer Magnus Madsen sin siste kveld som ansvarsløs. Han er et av landets største kunsttalent og bare måneder unna sitt livs viktigste utstilling, det som skal bli hans store gjennombrudd. Fra i morgen av mener han alvor. Han skal våkne og lage verker som ingen kan glemme. Han skal slutte å drikke seg full og kaste bort tid på jenter som krever noe av ham. Han skal gjenopplive sitt egentlige jeg, sitt sarkastiske, sjarmerende, strålende jeg. Men i byens forfrosne avkroker skjuler det seg mennesker som vil det annerledes.

 

Anmelderne mener:

 
«… eit meisterverk om #metoo.»
Jannicke Totland, Framtida.no

«… en svært tankevekkende og tidvis befriende provoserende roman.»
Maria Jostad, Universitas

«Dette er samtidslitteratur på sitt beste!»
Elin Hegge, Fredrikstad Blad

terningkast5_logo_logo_logo

«[Jervell] har åpenbart innsikt i det hun skriver om, det være seg makt, kunst, seksuell trakassering eller begjær. Jervell er utstyrt med ei stemme det skal bli svært spennende å følge i åra som kommer.»
Tor Hammerø, Nettavisen

«Med et skarpt blikk på samtiden, og et mesterlig språk lykkes [Jervell] i å skrive en vellykket roman som er med på å utvikle en særegen stemme.»
Cornelius C. Steinkjer, Subjekt

«… trenger vi en bok skrevet fra perspektivet til en anklaget overgriper? Ja, når den er skrevet slik Jervell gjør det, så trenger vi det. Jervell forklarer uten å forsvare, hvorfor Magnus har blitt sånn han er, og hvordan det har ført til disse anklagene. Hun viser frem gråsoner i Magnus sitt liv gjennom hans pågående seksuelle relasjoner og hans unnvikende personlighet. […] Stemmene til dem som opplever seksuelle overgrep i gråsonene blir hørt gjennom en anklaget mann, og nettopp dét er bra kunst om menn.»
Elisa Lystad, Litteraturtidsskriftet Lasso #3 2020

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00