Byen i skyene Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2021
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205556102

Byen i skyene

En gripende og ambisiøs roman om håp og fortellingenes magi.
Pris 229,00

Hovedpersonene i Den beste av alle verdener prøver å finne ut av verdenen som omgir dem: Anna og Omeir på hver sin side av bymurene under beleiringen av Konstantinopel i 1453, tenåringsidealisten Seymore under et angrep på et bibliotek i dagens Idaho, og Konstance, som befinner seg på et interstellarisk skip, tiår fram i tid. De er alle drømmere og outsidere som finner styrke og håp når de står midt i det ukjente.

Som en rød tråd gjennom hele fortellingen går den eldgamle teksten om Aethon, som lengter etter å bli til en fugl, slik at han kan fly til et paradis i himmelen. Denne historien gir trøst og mystikk til bokens uforglemmelige karakterer. Pulitzerpris-vinner Anthony Doerr har skapt en kaleidoskopisk fortelling som viser hvor tett knyttet vi er til hverandre, til dem som levde før oss, og til dem som vil være her etter oss.

Den beste av alle verdener er en hyllest til fortellingenes magi, og er en vakker og forløsende roman om å ta vare på bøkene, jorda og menneskenes hjerte.

«Et praktfullt flettverk av historier.»
Library Journal, Starred Review

«Magisk litterært puslespill.»
Kirkus Review, Starred Review

«En fantastisk gave av en roman.»
Booklist, Starred Review

«Et underverk.»
Publishers Weekly, Starred Review

«Skriv en bok ut fra ideen om at kloden vår er som et slags bibliotek, og vi er med fra første side. Dediser boka til bibliotekarer, Anthony Doerr, og vi er med til siste side og enda lenger enn det. Den gudbenådede historiefortelleren som ga verden Alt lyset vi ikke ser i 2014, er tilbake med enda en lysende, bredt anlagt roman som lykkes i føre sammen tre ulike tidsperioder og fem vidt forskjellige hovedpersoner i en gripende fortelling om ansvaret vi har for å forvalte elementene – inkludert bøkene – som knytter oss sammen.» Canadian Living

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00
399,00