Det du eier evig Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2024
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205597662

Det du eier evig

Ny politikrim fra Ringerike.
Pris 299,00

Silja Frost hadde aldri tenkt å flytte fra hovedstaden, men en syk bestemor tvinger politietterforskeren hjem til Åsa utenfor Hønefoss. I barndomsbygda er det som om tida har stått stille. Vennene, naboene og festene er de samme – og Leo har fortsatt en farlig tiltrekningskraft.

Siljas gamle bestevenninne, Ann, er fortsatt savnet etter at hun forsvant på vei hjem for 19 år siden. Traumet har hengt over bygda siden.

Så blir liket av en kvinne funnet i en tønne på en nedlagt gård. Det viser seg raskt at det er Ann. Etterforskningen vekker uro i bygda, og gammelt grums kommer til overflaten. For Silja blir det personlig – så personlig at flere ønsker henne av saken. Jo nærmere hun kommer svaret, dess farligere blir jakten på morderen. Kan det være en hun kjenner?

Det du eier evig er første bok i en troverdig og velskrevet krimserie om Silja Frost og hennes kolleger på Hønefoss politistasjon.

«Det er noe med historien Inger Johanne Øen formidler som gjør at det er umulig å legge boka «Det du eier evig» fra deg. (...) Det er godt det kommer flere bøker med Silja Frost i hovedrollen. Debuten til både forfatteren og politietterforskeren er ganske formidabel. Vi vil ha mer!»

Anne Gro Christensen, Ringerikes Blad

«Tar nattesøvnen fra deg, så denne er du nødt til å sluke i et jafs. (...) Det er høy kvalitet over denne debuten, og jeg gleder meg allerede til mer spenning med Silja Frost i hovedrollen.»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

« Det hele tetter seg til på et vis som gjør flere løsninger tenkbare og Øen makter å holde spenninga helt til bortimot siste side. Dette er intet mindre enn en debut som det er vanskelig å legge fra seg. (…) Med Inger Johanne Øen har kongeriket fått ei ny og flott krimstemme.»

Tor Hammerø, Nettavisen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00