Det femte vitnet (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205446106

Det femte vitnet (E-bok)

Krimforfatternes favoritt!
Pris 119,00
Utsolgt

Mickey Haller har det tøft. Finanskrisen har ikke gitt ham det oppsving i klienter som han håpet på. De som vanligvis behøver hans tjenester, er forsiktige med å bruke penger.

Nå består Hallers advokatvirksomhet mest i å hjelpe klienter som holder på å miste hjemmet sitt. Altfor mange har boliglån som de nå ikke klarer å betjene. En av disse er Lisa Trammel. Den dagen en bankansatt blir funnet død på parkeringsplassen utenfor banken, drept med en hammer, blir Lisa politiets hovedmistenkte. Hun har tidligere oppført seg aggressivt mot den drepte mannen, og alle indisier peker i retning henne. Mickey Haller tar saken og tror det skal bli en enkel rettssak. Han kunne ikke tatt mer feil.

Dette er Connellys fjerde bok med L.A.-advokaten Mickey Haller.

 

Nervepirrende rettsdrama

Aldri har jeg lest en så drivende spennende bok som kun handler om en rettssak.

En kvinne står tiltalt for mord, og forfatteren beskriver mesterlig stemningen som bølger frem og tilbake, hvilke nådestøt som settes inn fra aktorat og fra forsvar, hvilke juridiske argumenter som slår best, og hvilke interesser som står på spill. Skyldig – eller ikke skyldig? Det er av underordnet betydning – eller kanskje ikke?

DET GODE LIV