En linje i verden (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205564275
Oversetter: Bente Klinge

En linje i verden (E-bok)

Essaysamling om Danmarks vestkyst - fra Skagen til Vadehavets begynnelse i Holland.
Pris 249,00

En linje i verden er en vakker essaysamling fra en av Danmarks mest kritikerroste og internasjonalt anerkjente forfattere. Dette er en dypt eksistensiell bok om erindring, identitet, landskap og tilhørighet – om livet og døden og om å gripe livet slik det er, her og nå.

I fjorten litterære essays utforsker Dorthe Nors Vestkystlinjen, som strekker seg fra Skagen helt til Vadehavets begynnelse i Holland. Hun skriver om kystlinjens vesen og liv med poesi, humor og skjønnhet. Om havet og naturens kraft og hva det innebærer å leve så tett på naturen.

Dorthe Nors bor selv på Vestkysten og har en sterk tilknytning til landskapet. Hun trekker inn sin egen historie og utforsker temaer som opptar oss alle: Hvordan velger vi å leve våre liv, og hva vil det si å høre til et sted? Hvordan definerer vi et hjem, og hvordan definerer det oss?

«Hennes uforbeholdne kjærlighet til kystlandskapet er den bankende motoren som driver teksten frem.» Henrik Keyser Pedersen, Klassekampen

«En linje i verden er en blendende beskrivelse av forbindelsen mellom landskap, menneske og erindring.» Dagbladet Information

«Dorthe Nors’ prosa baner seg vei inn i landskapet og sjelen, som åpner og tar imot.» Kristeligt Dagblad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00