En rasende brann (Ebok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205446380
Oversetter: Kjell Jørgen Holbye

En rasende brann (Ebok)

Carina Dymek fra svensk UD er på jobbmøte i Brussel. En ukjent mann gir henne en minnepinne. Før hun vet ordet av det, er hun dratt inn i et politisk spill som blir veldig farlig.
Pris 119,00
Utsolgt

Carina Dymeks fremtid er staket ut. Hun er sjefens favoritt i UD. Alltid oppdatert, alltid pålitelig. Etter å ha deltatt på et jobbmøte i Brussel, blir hun kontaktet av en fremmed mann som gir henne en minnepinne. Carina vet ikke hva som er på minnepinnen, og gir den videre til sjefen sin. Det viser seg å være en hemmelig rapport om et europeisk antiterrorsamarbeid, og Carina blir mistenkt for å ha noe med saken å gjøre. Hun blir umiddelbart suspendert fra jobben sin. Da hun ikke blir trodd av noen, går hun i gang med å finne mannen som ga henne informasjonen.

Bente Jensen i sikkerhetspolitiet får i oppdrag å etterforske Carina. Men snart blir også hun overvåket. Kan det være britiske MI6? CIA? Eller et terrornettverk? Mektige krefter utnytter både politikere og politi for å oppnå sine mål.

En rasende brann er en fortelling om de krefter som slippes løs når sikkerhetstjenester ser en trussel. Om den globale jakten på terrorister og de som utpekes som terrorister. Om svik og lojalitet, om å følge sin samvittighet, om å våge å elske.

 

«Sjelden har jeg lest en så velskrevet debut som denne.» Lotta Olsson, Dagens Nyheter

«En høyeksplosiv spenningsroman som gjenspeiler vår tids eksistensielle spørsmål.» Ingalill Mosander, SVT