Et hologram for kongen (E-bok) Høyoppløst bilde
E-bok
Utgivelsesår: 2013
328 sider
0. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205446137
Oversetter: Hege Mehren

Et hologram for kongen (E-bok)

Dave Eggers er en av amerikansk litteraturs aller mest anerkjente unge stemmer. Et hologram for kongen er en skarp kommentar til tiden vi lever i – og en rørende historie om hvordan vi er kommet dit.
Pris 119,00

I en raskt voksende saudiarabisk by, langt unna et slitent og desillusjonert USA preget av økonomiske vanskeligheter og dramatiske konjunkturnedganger, forsøker en hardt arbeidende forretningsmann å finne en siste utvei for å unngå arbeidsledighet, kunne betale sin datters utdannelse og ikke minst utrette noe stort med livet sitt. Før det ubønnhørlig er for sent.

I den triste, morsomme og drømmeaktige Et hologram for kongen tar Dave Eggers leserne med på en reise rundt om i verden for å vise en enkelt manns innbitte kamp for å holde familien samlet. Snart vokser den globale økonomiens vinder til storm styrke, og den barske kampen mot ytre krefter tiltar. Denne stramt komponerte, rikt skildrede romanen tjener som en kraftfull oppvåkning med hensyn til tiden vi lever i. Samtidig er den en rørende historie om hvordan vi er kommet hit.

Dave Eggers er en av amerikansk litteraturs mest anerkjente, yngre forfattere. Et hologram for kongen er hyllet av kritikerne og ble også nominert til National Book Award.