GREY (E-BOK) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205488793
Oversetter: Inge Ulrik Gundersen

GREY (E-BOK)

E.L. James
Fifty shades of Grey - Fortalt av Christian
Pris 199,00

Siden den første boken i serien Fifty Shades utkom i 2012, har lesere verden over latt seg fascinere av Christian Greys motiver og begjær, og ikke minst hans mørke og turbulente barndom. Kjent for sin harde selvdisiplin lever han en kontrollert, men tom hverdag – helt til den dagen han møter Anastasia Steele og alt endres. Hva er det med Anastasia som forfører ham? Hvorfor kan han ikke glemme henne? Fanget i en storm av ukjente følelser han umulig kunne forutse, føler han seg maktesløs.

Endelig får vi høre Christian Greys historie – fordi alle kjærlighetsforhold har to sider …

E L James' suksesstrilogi Fifty Shades – Fanget, Fifty Shades – Bundet, Fifty Shades – Fri tok verden med storm da den utkom. Det som begynte som fanfiction, ble raskt plukket opp av et av verdens største forlag, og har til nå solgt i over 125 millioner eksemplarer verden over. Bøkene har med dette blitt en av de mest suksessrike publikasjonene i litteraturhistorien.

«Likte du de tre første, vil nok denne boken komme som et etterlengtet – tilgi meg ordbruken: klimaks." Tom Egeland, VG (Basert på den engelske utgaven)

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00