Her er jeg (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498921
Oversetter: Kyrre Haugen Bakke

Her er jeg (E-bok)

Det litterære stjerneskuddet Jonathan Safran Foer er tilbake med sin første roman på ti år. "Her er jeg" er hans mest personlige og underholdende bok til nå.
Pris 199,00

Alt er på nippet til å rase sammen for Jacob og Julia Bloch. Jacobs bestefar nekter å flytte på aldershjem, og eldstesønnen står i fare for å bli utvist fra skolen. En erotisk sms-utveksling setter ekteskapet ytterligere på prøve, og midt i det hele kommer familien fra Tel Aviv på besøk. Familien Bloch er en moderne amerikansk familie som forsøker å stå sammen i tykt og tynt, men det er ikke alltid så enkelt. Og så inntreffer den virkelige katastrofen.

Her er jeg er en bredt anlagt familiehistorie som utspiller seg over fire intense uker i Washington DC. Romanen berører grunnleggende spørsmål om rollene vi prøver å fylle, om hvordan vi former vår egen identitet, og om det smertelige i å ta innover seg avstanden mellom det livet man ønsker å leve og det livet man faktisk lever. Her er jeg er Safran Foers skarpeste og mest personlige roman, og med den befester han for alvor sin posisjon som en av de viktigste amerikanske forfatterne i vår tid.

«Høytravende og spektakulær. En fortelling om ekteskapelig, familiær og sosialt sammenbrudd og Verdens Undergang.» The Times

«Ambisiøs og morsom. Foers beste og syrligste roman.» The New York Times

«Foer briljerer i ekteskapskrigens hverdagstortur. Beundringsverdig og tankevekkende.» Guardian

«Forbløffende. Så trist og så morsom og så skeiv.» Scotland on Sunday

“Foer skriver strålende om krigssonen mellom foreldre og tenåringer.”Jewish Chronicle

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
199,00