Isen (E-bok) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205521728

Isen (E-bok)

«Jeg elsker hvordan forfatteren bare stuper rett inn i handlingen og holder spenningen oppe gjennom hele boka. Her er det bånn pinne fra start til mål.» Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad, terningkast 6
Pris 179,00

Tidligere spesialsoldat Anna Aune har flyktet fra alt og alle, og isolert seg sammen med forskeren Daniel Zachariassen på en luftputebåt nær Nordpolen. De skal dokumentere klimaendringenes ødeleggelser mens de lar seg drive med isen gjennom polarvinteren.

På de dødes dag, allehelgensdag, lyser en nødrakett plutselig opp den nattsvarte himmelen, rett over den kinesiske forskningsbasen få kilometer unna. Anna og Daniel er de eneste som er nær nok til å hjelpe. Men er nødsignalet et rop om hjelp eller en advarsel?

Da de når fram til den kinesiske leiren, møtes de av et marerittaktig syn. I basens laboratorium finner de forskerne fastfryst i bevegelsen og dekket av is. En voldsom temperatursenkning har tatt livet av dem i løpet av brøkdelen av et sekund. Det ser ut som en tragisk ulykke, men det går snart frem at de er drept … og at morderen befinner seg i nærheten. Samtidig blåser det opp til en rasende polarstorm. Kuldas dødelige herjinger og morderens iskalde spill gjør redningsaksjonen til en kamp for å overleve.

terningkast5_logo

«Isen er en teknisk sett nær fullkommen thriller, profesjonelt skrevet. Raakes språk er på sitt beste frosset ned til korte, konkrete setninger – klare som iskrystaller.»
Sindre Hovdenakk, VG

Terningkast6

«Jeg elsker hvordan forfatteren bare stuper rett inn i handlingen og holder spenningen oppe gjennom hele boka. Det skal noe til, det pleier jo alltid å bli noen transportetapper underveis, men ikke i «Isen». Her er det bånn pinne fra start til mål.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad

«Boka er tett og effektivt fortalt, her er det ikke mye dødkjøtt eller unødige transportetapper.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adressavisen

Terningkast6

«Forfatteren holder spenningen oppe fra første til siste side. Når du først har startet å lese, er det nærmest umulig å stoppe, den en så gripende og underholdende.»
Bygdebladet

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
199,00