Kjærlighetens usannsynlighet (E-BOK) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205485945
Oversetter: Halvor Kristiansen

Kjærlighetens usannsynlighet (E-BOK)

En romantisk komedie fra Londons kunstverden
Pris 239,00

Annie McDee er 31 år og ikke på høyden. Hun er blitt forlatt av samboeren, strever med sin alkoholiserte mor og har – som kokk for en mektig kunsthandlerfamilie – en arbeidsgiver fra helvete. Da hun en dag, på jakt etter en passende gave til en upassende mann, snubler over et gammel maleri i en brukthandel, har hun ingen aning om hva hun har oppdaget.

Snart er en intetanende Annie viklet inn i Londons heftige kunstverden, der russiske oligarker i eksil, grådige sjeiker, desperate auksjonarier og skruppelløse kunsthandlere kappes om å få fatt i maleriet, som viser seg å være et mesterstykke fra attenhundretallet med tittel «Kjærlighetens usannsynlighet».

I sin jakt på kunstverkets sanne identitet skal Annie komme til å avsløre noen av de mørkeste hemmelighetene i Europas historie – og underveis kanskje klare å åpne seg for kjærligheten igjen.

Kjærlighetens usannsynlighet er en romantisk komedie full av fargesterke karakterer og sviende satire over Londons dekadente og iblant absurde kunstverden.

«Rothschilds bok sitter; hun skriver med både hjerne og hjerte.» The Economist

«Energisk, smart og noen ganger trist og alvorlig – en enormt leseverdig sjangerblanding.» Washington Times

«Vidunderlig frekk … En utsøkt fortelling, som skimrer av iøynefallende detaljer … Og under det hele foregår en alvorlig diskusjon om hvordan vi verdsetter ting – om det så er kunst eller relasjoner – og prisen vi er villig til å betale. Et mesterstykke.» Daily Mail

«En kombinasjon av en rørende kjærlighetsfortelling og et spennende mysterium, i en pirrende setting …» Daily Express